Werkwijze

De teksten zoals vermeld op deze site bieden een eerste begin om bezig te zijn met je eigen rol in het leven, het verschaft je informatie om de interactie met de wereld om je heen kritisch te bekijken en waar nodig te veranderen. Kennis laat de logische kanten van het leven zien en door uit te zoomen ontstaat een verruimde blik op de wereld met daarin de wetmatigheid van het universum.

Het leven laat dan de lessen zien die door de ziel opgeroepen zijn om jou in bewustzijn te verhogen, je gaat zien dat toeval niet bestaat in het universum maar dat je de eigen schepper bent van het wonderlijke leven waarin je zelf de hoofdrol speelt. Niet altijd worden de lessen begrepen als je middenin het leven te staat, uitzoomen is moeilijk en het leven wordt dan ook meer geleefd dan beleefd.

Door het aangaan van gesprekken wordt begrepen hoe de theorie werkt en kun je meer grip krijgen op de eigen vraagstukken. Open gesprekken geven alle ruimte voor de vraagstukken in je leven en voor de problemen die je hierin tegenkomt. Het laat de verbanden zien van de vaak losse eindjes die je tegenkomt en die je ervaart als wanorde of verwarring. Gesprekken zijn als de puzzelstukjes die op tafel samen een geheel vormen maar die je elk afzonderlijk bekeek en beoordeelde.

Gesprekken zijn in alle openheid en eerlijkheid en worden gekenmerkt door het thema dat op dat moment leeft bij je, zo is het altijd actueel en op je lijf geschreven. Door thuis aan de slag te gaan met hetgeen je leert, ervaart en weet worden nieuwe ziel-stukken aangegaan en worden oude stukken opgelost die je dan ook ziet verdwijnen uit je leven.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden worden de gesprekken bij mij thuis of in de omgeving gehouden en ik vraag hiervoor een bijdrage van 25 euro per keer (koffie, thee en koek inbegrepen). De duur is afhankelijk van de intensiviteit en varieert tussen de twee en drie uur. Ik woon in het mooie gebied Westerwolde in het oosten van de provincie Groningen en dit gebied kent veel rust, ruimte en wandelmogelijkheden in een beboste omgeving. Zeker de moeite waard.*

Wil je meer informatie over de gesprekken, wil je een afspraak maken of voel je je aangesproken door de teksten op deze site en wil je meer weten neem dan contact op. Ik ontmoet je graag,

René

* Voor juiste locatie zie Contact